۴۳۳۹
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

بال كنتاكي اسپايسي

ابتدا بال‌هاي مرغ را خوب شسته و تميز مي‌كنيم سپس داخل كاسه‌اي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آن‌ها را مزه‌دار مي‌كنيم.

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  • بال مرغ: حدود ۲۰ عدد
  • زعفران آب كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  • آب ليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
  • پودر كنتاكي اسپايسي: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


روش تهيه:

ابتدا بال‌هاي مرغ را خوب شسته و تميز مي‌كنيم سپس داخل كاسه‌اي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آن‌ها را مزه‌دار مي‌كنيم. در ظرف را مي‌بنديم و مواد را حدود 2 ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم تا بال‌ها مزه دار شوند.

پس از اين مدت بال‌ها را داخل پودر كنتاكي غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم. هميشه بال كنتاكي را به همراه انواع پنير و سيب زميني سرخ كرده سرو مي‌كنيم.

نكته: آماده كردن اين بال‌ها كار بسيار سريع و ساده‌اي است و معمولا در همه خانواده‌ها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آن‌ها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج