بال كنتاكي اسپايسي
ابتدا بالهاي مرغ را خوب شسته و تميز ميكنيم سپس داخل كاسهاي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آنها را مزهدار ميكنيم.
- بال مرغ: حدود ۲۰ عدد
- زعفران آب كرده: ۲ قاشق غذاخوري
- آب ليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
- پودر كنتاكي اسپايسي: به ميزان لازم
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا بالهاي مرغ را خوب شسته و تميز ميكنيم سپس داخل كاسهاي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آنها را مزهدار ميكنيم. در ظرف را ميبنديم و مواد را حدود 2 ساعت در يخچال استراحت ميدهيم تا بالها مزه دار شوند.
پس از اين مدت بالها را داخل پودر كنتاكي غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ ميكنيم. هميشه بال كنتاكي را به همراه انواع پنير و سيب زميني سرخ كرده سرو ميكنيم.
نكته: آماده كردن اين بالها كار بسيار سريع و سادهاي است و معمولا در همه خانوادهها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آنها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.
ارسال نظر