سوپ سیر به روایت ماتادورها
اين سوپ تيره با طعم قوي كه متعلق به مركز اسپانياست، مردم را به ۲ دسته تقسيم ميكند؛ يا آن را دوست دارند يا از آن متنفرند
مواد لازم براي ۴ نفر:
- روغن زيتون بكر: 4 قاشق غذاخوري
- سير: يك بوته، پوستكنده
- نان تست: 4 ورقه
- پاپريكا: 4 قاشق غذاخوري
- پودر زيره سبز: نصف قاشق چايخوري
- تخممرغ: 4 عدد
- جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1- فر را روي 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد. روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كنيد. سيرهاي پوست كنده را در آن سرخ كنيد تا طلايي شوند، سپس از روغن خارج كنيد.
2- ورقههاي نان را در همان روغن سرخ كنيد تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج كنيد. يك قاشق غذاخوري پاپريكا را در روغن براي چند ثانيه سرخ كنيد. آبگوشت، زيره و باقي پاپريكا را در قابلمه بريزيد. سيرها را هم له كرده و در آبگوشت بريزيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقيقه آن را بپزيد.
3- ورقههاي نان را خرد كنيد و هر كدام را در يك كاسه نسوز بريزيد. روي آن سوپ بريزيد و در هر كاسه يك تخممرغ بشكنيد و كاسهها را 8-7 دقيقه در فر بگذاريد تا تخممرغ آن ببندد بعد جعفري را روي آن پاشيده و به سرعت سرو كنيد.
نكات:
1 - ميتوانيد به جاي استفاده از فر،تخممرغها را در قابلمه شكسته و با در بسته 10 دقيقه بپزيد تا تخممرغها ببندد.
2 - در صورت تمايل تخممرغها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواري بريزيد.
3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده كنيد كيفيت آن در سوپ بهتر است.
ارسال نظر