۱۰ میان وعده ساده و معمولی با جو پَرک (۱)
اغلب ما بارها و بارها جوي پرك نيمه آماده را در سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ در بسته بندي هاي مختلف ديده ايم ولي نهايت استفاده اي كه از آن مي كنيم زماني است كه اهالي خانه هوس سوپ جو كرده اند و ما هم وقت نداريم كه با جوي معمولي برايشان سوپ بپزيم.
مجله آشپزی مثبت: اغلب ما بارها و بارها جوي پرك نيمه آماده را در سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ در بسته بندي هاي مختلف ديده ايم ولي نهايت استفاده اي كه از آن مي كنيم زماني است كه اهالي خانه هوس سوپ جو كرده اند و ما هم وقت نداريم كه با جوي معمولي برايشان سوپ بپزيم. در حالي كه اين ماده پرخاصیت را مي شود ماده اولیه بسياري از انواع پوره هايي كرد كه همراه با میوه ها و مغزهای مختلف یک میان وعده کامل و تقویت کننده است که باب طبع بچه ها و البته بزرگترهاست.
پوره جو
مواد لازم برای ۴ نفر:
- 2 پیمانه جو ي پرک نیمه آماده
- 4/1 پیمانه شکر
- 5 پیمانه شیر
- 2 ق چ پودر وانیل
در یک قابلمه مناسب شیرو جو ي پرک را بريزيد و با هم مخلوط کنید، بعد شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شکلی حاصل شود.
از كجا بخريم
جوي پرك نيمه آماده را مي توانيد از سوپرماركت ها و فروشگاه هاي بزرگ تهيه كنيد. براي پخت اين جو كمتر از 10 دقيقه نياز است.
پوره جو با سیب سبز کرن بری و فندق
- 4 پیمانه پوره ي جو
- 2 عدد سیب سبز
- 2/1 پیمانه فندق بوداده
- 2/1 پیمانه کرن بری خشکشده
- 2 ق س عسل
۲. پوره را داخل کاسههای موردنظرتان بریزید، حالا مي توانيد آن را با عسل و در صورت تمایل کمی فندق، کرن بری و برش هايي از سيب تزیین کرده و سرو کنید.
از كجا بخريم
كرن بري از خانواده توت هاست و ظاهري شبيه به مويز دارد .برگه نيمه خشك اين ميوه را مي توانيد از آجيل فروشي ها یا سوپرمارکت های بزرگ شهر تهيه كنيد.
پوره جو با موز و بادامزمینی
- 4 پیمانه پوره جو
- 4/1 پیمانه شکر قهوهای
- 2/1 پیمانه کره بادامزمینی
- 1 پیمانه موز خشک
- 4/1 پیمانه سس کارامل
طرز تهیه:
۲. روش تهيه سس كارامل: يك پيمانه شكر را روي حرارت ذوب كنيد و سپس از روي حرارت برداريد و به آن خامه اضافه كنيد و كمي حرارت دهيد .پس از آن كره بريزيد و بعد از كمي هم زدن، سس كارامل شما آماده است.
- ۴ پیمانه پوره جو
- ۵۰۰ گرم توتفرنگی
- ۲/۱ پیمانه شکر
- ۳/۲ پیمانه ماست
2. حالا پوره ساده را که مطابق دستور آماده کرده ايد، با ماست مخلوط کنید.
۳. مخلوط پوره و ماست را در كاسه هاي مورد نظرتان ريخته و مخلوط توتفرنگی را هم روی پوره بریزید. در صورت تمایل چند تکه توتفرنگی هم روی مواد قرار دهید، سپس سرو کنید.
يه جور ديگه
به جاي توت فرنگي مي توانيد از شا توت هم استفاده كنيد.
اگر وقتي كافي براي درست كردن مارمالاد توت فرنگي نداشتيد، مي توانيد از مارمالاد هاي آماده استفاده كنيد.
پوره جو با سالاد میوه خشك
- 4 پیمانه پوره جو
- 1 پیمانه برگه زردآلوی خردشده
- 1 پیمانه آلوی خشک بدون هسته
- 1 پیمانه سیب خشک
- 1 پیمانه انجیر خشک
- 2/1 پیمانه مویز
- 2/1 پیمانه انبه خشک
- 2/1 پیمانه آناناس خشک
- 1 تکه چوب دارچین
- 5 عدد باديان رومی
- 2 پیمانه آب
- 1 پیمانه شکر
- 4/1 پیمانه خامه صبحانه
در این میان پوره ساده را مطابق دستور آماده کنید، سپس بقیه شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط میوهها را به پوره اضافه کنید. مقداری از مخلوط میوه را برای تزیین کنار بگذارید. پوره حاصل را داخل کاسههای موردنظرتان بریزید، آنها را با بقیه مخلوط میوه و خامه تزیین و سرو کنید.
يه جور ديگه:
حالا كه فصل ميوه هاي متنوع است مي توانيد اين پوره را با ميوه هاي تازه فصل آماده كنيد . هم خوشمزه تر است و هم مقوي و مغذي تر.
ارسال نظر