بیسکویت آمارتی؛ دسر میوهای بادامی
بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شما می توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.
- بیسکویت بادامی آمارتی : 8 عدد
- شیر نارگیل : 4 قاشق غذاخوری
- تمشک : 225 گرم
- ماست شیرین : 300 میلی لیتر
- اسانس بادام : 1 قاشق چای خوری
- خامه کم چرب : 300 میلی لیتر
- بادام پرک تفت داده شده : 15 گرم
- پودر کاکائو : 1 قاشق چای خوری
1 . بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچک خرد نمایید .
2 . بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین 4 لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید . شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند .
3 . روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید . سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .
4 . ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید . سپس آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .
5 . قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .
6 . روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز:
دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود . اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید . به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند .
ارسال نظر