ترکیبِ سیب زمینی و سالاد تربچه
سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
- سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : ۵۰۰ گرم
- خیار , نازک حلقه شده : ۱ عدد
- نمک : ۲ قاشق چای خوری
- تربچه , نازک حلقه شده : ۱ دسته
- خردل : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری
- مخلوط سبزی های معطر خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
۱ . سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .
۲ . در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از ۳۰ دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .
۳. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .
۴ . در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
ارسال نظر