مافین میوه ای با میوه های خشک
مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زرد آلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : ۲۵ گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
موز , پوره شده : ۱ عدد
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
شیر : 300 میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : ۲ قاشق غذاخوری
۱ . فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم نمایید . ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .
۲ . وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
۳. فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .
در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود.
ارسال نظر