خوراک عدس با رویه سیب زمینی؛ ناهار سبک و سالم
خوراک عدس با رویه سیب زمینی مخلوطی خوشمزه از عدس قرمز, پنیر توفو و سبزیجات که با لایه ای از پوره ی سیب زمینی برشته پخته می شوند و غذایی کاملا سالم را تشکیل می دهند.
- سیب زمینی, مکعبی خرد شده : ۶۷۵ گرم
- کره : ۲۵ گرم
- شیر : ۱ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده : ۵۰ گرم
- آویشن خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- شاخه های ریز و جوان آویشن جهت تزیین : مقداری
مواد لازم جهت تهیه لایه میانی:
- عدس قرمز : 225 گرم
- کره : 60 گرم
- تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- ساقه کرفس , خرد شده : 1 عدد
- گلچه های کلم بروکلی : 125 گرم
- پنیر توفو دودی , مکعبی خرد شده : 175 گرم
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
۱ . سیب زمینی ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز پخت شوند . آن ها را خوب آبکش نموده و کره و شیر را اضافه نمایید و خوب بکوبید تا پوره شود . گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید .
۲ . عدس قرمز را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید . آب اضافه آن را خالی نمایید و کنار بگذارید .
۳ . کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . تره فرنگی , سیر , کرفس , کلم بروکلی را به آن اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شوند . پنیر توفو را افزوده , عدس و رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید . چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید , سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید .
۴ . پوره سیب زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملا پهن نمایید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند .
۵. غذا را در فری که از قبل گرم شده , روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود . سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از انواع سبزیجات مورد علاقه تان در خوراک عدس با رویه سیب زمینی استفاده نمایید .
ارسال نظر