۴۳۱۱۶۸
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

وب سایت بدونیم: من دستور تهیه برای کیک عسل زیاد دیدم اما این بار دوست داشتم کیک عسل با طعم قهوه را امتحان کنم. به همین دلیل دستورات زیادی را سرچ کردم و با ترکیب چند تا از آن دستورها این دستور را تهیه کردم. تقریبا همه اعضای خانواده این کیک عسل شیرین و مرطوب را پسندیدند.

مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):

  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
  • عسل ½ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • شکر قهوه ای ¼ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن سبزیجات ½ پیمانه
  • اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • آب پرتقال ½ پیمانه
  • قهوه گرم ½ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • پودر میخک به اندازه سر انگشت
  • پودر فلفل به اندازه سر انگشت
  • نمک به اندازه سر انگشت
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.
سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.

شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.

بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.

اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.

با هم زن برقی مواد را هم بزنید.

مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

ظرف کیک را کاملا چرب کنید.

خمیر را داخل سینی بریزید.

۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.
آموزش تصویری «کیک عسل» با طعم قهوه

و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.

امیدوارم از چشیدن کیک عسل مرطوب با طعم قهوه لذت ببرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اخه اين چيه گذاشتيد افتضاحه

  • بدون نام

    کیک عسل با طعم قهوه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج