طرز تهیه مینی پای پیاز و بیکن
در اینجا مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.
وبسایت روزیاتو: در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.
مواد لازم (۶ عدد):
- خمیر آماده پای
- ۳ پیمانه پیاز خلالی
- ۲۳۰ گرم بیکن
- ۲ پیمانه کدوحلوائی
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
- روغن سرخ کردنی
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه خامه ترش
- یک چهارم پیمانه شیر
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
۳- خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
۴- در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.
5- از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
6- سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.
۷- روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
۸- یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
۹- قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید.
پ
ارسال نظر