طرز تهیه مافین سیب زمینی پنیری
مافین سیب زمینی پنیری می تواند صبحانه یا میان وعده ای عالی و مقوی باشد. دستور پخت این مافین فوق العاده راحت است، اما نتیجه کار بسیار حرفه ای و شکیل خواهد بود.
- پوره سیب زمینی 3 فنجان
- تخم مرغ 1 عدد
- پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
- پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
2. پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
3. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.
4. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند.
5. مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید.
ارسال نظر