طرز تهیه رولت مرغ؛ طعمی بهیاد ماندنی
دوستان این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه آن را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.
- پیاز ۱ عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- کالباس (ژامبون) ۸ ورق
- سینه مرغ ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۲ عدد
- جعفری خرد شده مقداری
- زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
- نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
- پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
- آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
- تخم مرغ (برای غلتاندن) ۱ عدد
۲. کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
۱.برای مواد داخل رولت با سلیقهی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک....) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.
۲. این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.
۳. من برای دور چین از سیب زمینی کریسپی استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه هست.
۴. میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.
حتما این رولت خوشمزه رو درست کنید و درکنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.
نظر کاربران
به نظر عالی میاد
من درست میکنم ولی وقتی که خوب سرخ شد توی سسی که از قبل آماده کردم میزارم به این روش که یه پیاز رو رنده میکنم بعد با ادویه و رب گوجه تفت میدم بعد آب بهش اضافه میکنم وقتی به جوش آمد رولت رو بهش اضافه میکنم حدودا یه ساعت با شعله ملایم بپزه
واقعا عالیه
حتما امتحان کنید