سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود.
وبسایت ایران کوک: سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
مواد لازم:
عدس ۲۰۰ گرم
پیازچه ۱ دسته
گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
جعفری تازه ۱ دسته
نعنای تازه ۱ دسته
روغن زیتون بکر
لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
طرز تهیه:
۱- عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین ۳۰ الی ۶۰ دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۲- پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
۳- آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر