تورت شکلات و فندق
طرز تهیه کیک شکلاتیِ بدون آرد
تورت شکلات و فندق (کیک بدون آرد) از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تورت (Torte) به نوعی از کیک گفته می شود که در پخت آن از آرد استفاده نشده و یا با آرد کمی پخته می شود. این کیک بافتی فشرده دارد و برشی نازک از آن برای یک نفر کافی است.
- کره ۳/۴ پیمانه
- پودر کاکائو به میزان لازم
- خامه یک و یک سوم پیمانه
- شکلات ۴۵۰ گرم
- تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
- شکر ۱ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- فندق یک و نیم پیمانه
- کشمش ۱ پیمانه
- آب گرم ۱/۲ پیمانه
3- در ظرفی دیگر، تخم مرغ، شکر و نمک را با هم بزنید و به ترکیب شکلات اضافه کنید. فندق و کشمش خیس شده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۴- ترکیب را در قالب آماده شده بریزید و برای حدود ۲ ساعت تا کیک در لبه ها کاملا سفت ولی در وسط کمی نرم باشد، بپزید.
5- کیک را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
۶- کیک را از یخچال خارج کرده، کمی پودر کاکائو روی آن الک کرده و آن را میل کنید.
۱ - به کره و پودر کاکائو اضافی برای قالب نیاز دارید.
۲ - از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. آن را خرد کنید.
۳ - از فندق بوداده استفاده کنید. آن را خرد کنید.
۴ - کشمش ها را در آب گرم برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه خیس کنید. آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
۵ - کیک باید قبل از میل کردن ۱ شب در یخچال قرار بگیرد.
ارسال نظر