توپک ماکارونی و پنیر؛ کوچولوهایی برای بچه ها
توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العاده ای که دارد بدلیل ظاهر کوچکی که دارد میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانی ها محسوب می شود.
- ماکارونی فرمی ۴۵۰ گرم
- پنیر چدار ۴۰۰ گرم
- شیر ۱ و ۱/۴ فنجان
- آرد ۱/۲ فنجان
- کره ۱/۴ فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سوخاری ۳ فنجان
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
۲. پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.
۳. مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
۶. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
۷. توپک های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
نظر کاربران
این غذا بدترین چیزی است که یک مادر می تواند به فرزندش بدهد.