طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات پاییزی
فصل پاییز و دسترسی به این سبزیجات مقوی، فرصت مناسبی برای تهیه و لذت بردن از این غذای خوشمزه است.
- کالباس ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- تره فرنگی ۱ شاخه
- کرفس ۲۰۰ گرم
- کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
- آویشن ۱ مشت
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آب پرتقال ۵۰ میلی لیتر
- آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر
- خامه ۱۰۰ میلی لیتر
- خمیر هزارلا ۲۰۰ گرم
- آرد به میزان لازم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- مرغ ۲۵۰ گرم
1. کالباس ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج و روی حوله کاغذی قرار دهید.
۲. اگر لازم است روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و گرم کنید. سبزیجات را به همراه آویشن و کمی نمک و فلفل برای ۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. آب پرتقال را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بجوشانید تا آب آن ها کشیده شود.
3. کالباس را به همراه آب مرغ به آن ها اضافه کنید. مواد را بجوشانید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا حجم آب نصف شود.
۴. خامه را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تا حجم سس یک سوم شود، بپزید . سس را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. آن را از روی حرات برداشته و کنار بگذارید.
5. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به پهنای ۵ میلی متر باز کنید و(با کمک نعلبکی) آن را به شکل ۳ دایره قالب بزنید. خمیر های قالب زده را با احتیاط در سینی فر نچسب قرار دهید و با کمک چاقو روی هر یک از آن ها را به شکل لوزی خط بیاندازید.
۶. زرده تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق چای خوری آب با چنگال بزنید. از ترکیب تخم مرغ بر روی خمیرها بزنید و آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید، تا طلایی شده و پف کنند. آن ها را ۲ دقیقه دیگر با در نیمه باز فر بپزید تا ترد شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
7. در این میان، تکه های مرغ پخته را به سس اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا مرغ ها گرم شوند. دوباره آن را بچشید و سپس بین بشقاب های گرمتان تقسیم کنید. بر روی هر یک از آن یک تکه خمیر پخته قرار دهید و میل کنید.
1. کالباس را خرد کنید.
۲. تره فرنگی و کرفس را تمیز بشویید و خرد کنید.
3. کدو حلوایی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
۴. برگ های آویشن را جدا کنید.
5. از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
ارسال نظر