راهنمای کباب کردن همه چیز!
تحقیقات نشان داده امروزه مرگ بر اثر چاقی سهبرابر مرگ ناشی از گرسنگی است. گسترش روز به روز چاقی و تبعاتی که روی سلامت انسان دارد، خیلی از خانوادهها را به فکر مصرف غذاهای سالمتر و کمکالریتر انداخته
محصولات گوشتی
خیلی وقتها شما ترجیح میدهید مواد غذایی از پیش آماده مثل همبرگر، سوسیس یا کباب کوبیده را کباب کنید. همبرگر را لازم است روی توری سیمی بگذارید تا در اثر حرارت وا نرود. اگر برگر شما قطری کمتر یک سانتی متر دارد برای کباب کردن هر طرف آن لازم است ۵ دقیقه وقت صرف کنید. اگر این وقت را به دو ۲.۵ دقیقه تقسیم کنید پخت بهتر و یکنواختتری خواهید داشت. کباب کوبیده هم ۵ دقیقه برای هر طرف زمان لازم دارد تا کاملا پخته شود. سوسیس را میتوانید خیلی به آرامی به سیخ بکشید یا روی کبابپز قرار دهید. برای کباب کردن سوسیس کوکتل لازم است هر طرف آن را حدود ۳ تا ۴ دقیقه روی آتش بگذارید. برای سوسیس هاتداگ این زمان به ۲ تا ۳ دقیقه میرسد.
گوشت قرمز
حرارتی که برای کباب کردن گوشت لازم است، علاوهبر جنس گوشت و مقداری که دوست دارید کبابتان برشته یا خام باشد، به اندازه برشهای کباب هم بستگی دارد. وقتی ضخامت گوشت يك تا ۲ سانتیمتر است برای هر طرف آن باید ۳ تا ۵ دقیقه آن را روی حرارت متوسط بگذارید. برای گوشت با ضخامت ۲ تا ۴ سانتیمتر لازم است برای هر طرف ۴ تا ۶ دقیقه زمان صرف کنید. برای ضخامتهای از این بیشتر باید گوشت را بعد از اینکه ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشتید، آن را گوشه شعله قرار دهید تا با حرارت کم مغزپخت شود. اگر از گوشت تازه بره استفاده میکنید یا از قبل گوشت را در آبلیمو یا ماست خواباندهاید، زمان پخت کمتر میشود اما اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید باید کمی به زمان پختتان اضافه کنید.
مرغ
تکههای سینه مرغ یا جوجهکباب بدون استخوان را اگر به شکل معمولی برش زده باشید، لازم است ۵ تا ۶ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط قرار دهید. اگر تکههای جوجه با استخوان را کباب میکنید لازم است حرارت را کمتر a و زمان پخت را به ۶ تا ۸ دقیقه افزایش a تا گوشت تا استخوان پخته شود. برای کبابکردن تکههای بال باید آنها را حدود ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط و چند دقیقه a آتش قرار دهید تا مغزپخت شود. اما اگر میخواهید یک مرغ کامل را کباب کنید، بهتر است آن را در ورقه آلومینیومی بپیچید و بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
غذاهای دریایی
اگر تکههای ماهی بزرگ باشند، میتوانید آنها را به سیخ بکشید اما برای کباب کردن ماهیهایی مثل قزلآلا بهتر است از توری استفاده کنید. مهمترین مشکل در کبابکردن غذاهای دریایی بوی زهم آنهاست. ماهی را باید a قبل از پخت نمک و فلفل سیاه بزنید و طرفین آن را کمی به آبلیمو آغشته کنید. ماهی به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. هر طرف قزلآلا را میتوانید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی زغال با آتش و حرارت متوسط کباب کنید. اگر تکههای ماهی ضخامتی حدود ۲ تا ۳ سانتیمتر دارند، باید برای کباب کردن هر طرف آن حدود ۵ دقیقه وقت صرف کنید. برای کباب کردن یک ماهی کامل که حدود ۲ کیلوگرم وزن داشته باشد، لازم است آن را در ورقه آلومینیومی بپیچید و بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
سبزیجات
هر نوع سبزی به زمان خاصی برای پخت نیاز دارد. برای مثال اگر میخواهید فلفل کباب کنید، لازم است آن را سیخ بزنید و هر طرف آن را ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت کباب کنید. برای کباب کردن بادمجان میتوانید آن را با پوست روی حرارت بگذارید و برای هر طرف حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان پخت درنظر بگیرید. کباب کردن قارچهای متوسط به ۳ تا ۴ دقیقه زمان برای هر طرف نیاز دارد اما برای گوجهفرنگیهای متوسط فقط به ۲ تا ۳ دقیقه وقت نیاز دارید. برای کباب کردن سیبزمینیهای متوسط میتوانید آنها را با پوست به مدت ۱۵ دقیقه درون آتش قرار دهید تا کاملا مغزپخت شود. میتوانید آنها را در ورقه آلومینیومی هم بپیچید.
نظر کاربران
بالاخره نفهمیدیم کباب کنیم آب پز کنییم سرخ کنیم نکنیم حرفتون یکی کنید
کم
یک شعله پخش کن بزارید بعد یک تابه بعد توی تابه حلقه پیاز بزارید و ماهی رو روش بخوابونید یک یک ساعت درش رو هم ببندید خودش ملایمک کباب میشه بدون سوختن و دود گرفتن