پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی
این تاپاس یا پیشغذای اسپانیایی،میتواند به عنوان یک شام کامل سرو شود و یا در کنار انواع غذاهای دریایی یا استیک و شنیسل قرار بگیرد. معنی نام این غذا در اسپانیایی «سیبزمینی خشمگین» است
مواد لازم برای ۴ نفر:
- روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۶۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد ساطوری
- فلفل قرمز پرک: ۲ قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چایخوری
- سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۴ حبه،رنده شده
- گوجه فرنگی ساطوری: ۲۰۰ گرم
- جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهيه:
1 - فر را روی 200 د رجه سانتیگراد داغ کنید. نیمی از روغن را در یک تابه داغ کرده و سیبزمینیها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
۳ - مایه سیبزمینی را با روغن باقیمانده قاطی کرده و در یک ظرف نسوز بریزید. آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا پخته شود. این تاپاس را داغ سرو کنید.
نکات:
۱ - به جای استفاده از فر، میتوانید تمام مراحل پخت را روی اجاق انجام دهید.
3 - به جای سیر میتوانید از 2 قاشق چایخوری پودرسیر استفاده کنید.
نظر کاربران
چرا به جای غذاهای فرنگی وسخت که موادشان هم درایران پیدا نمیشه از غذاهای اصیل ایرانی خودمان با هزینههای کمتری اسم نمیبرید اینها هم گرانند هم به ذایقه ها خوش نمی اید