۴۱۶۲۷
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی

امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است که در آن سرزمین بسیار پرطرفدار است و به روش‌های گوناگون آماده می‌شود. امپاندا در آمریکای لاتین هم خواهان فراوان دارد، اما بنا به ذائقه آنها تندتر از حد معمول تهیه می‌شود.

امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی


مجله آشپزی ایده آل : امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است که در آن سرزمین بسیار پرطرفدار است و به روش‌های گوناگون آماده می‌شود. امپاندا در آمریکای لاتین هم خواهان فراوان دارد، اما بنا به ذائقه آنها تندتر از حد معمول تهیه می‌شود. این نان مغزدار شباهت بسیاری به کالزونه ایتالیایی دارد، تنها تفاوت در طرز تهیه خمیر است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.

امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی

مواد لازم:

  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  • گوجه فرنگی متوسط: یک عدد، خرد شده
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • کنسرو ماهی تن: ۱۴۰ گرم
  • جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۴۵۰ گرم
  • کره سرد: ۸۵ گرم، نگینی
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهيه:

1 - برای تهیه خمیر آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه نصف قاشق چایخوری نمک، الک کرده و کره را اضافه کنید. با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به شکل خرده نان درآید. تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آنها را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط اضافه کرده و آن را هم بزنید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

2 - روغن مایع را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود. گوجه فرنگی،‌ رب گوجه، ماهی تن روغن گرفته و جعفری را به پیاز اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. شعله را کم کنید و 10 دقیقه مایه ماهی تن را بپزید تا آب آن کشیده شود.

3 - فر را روی 190 درجه سانتیگراد داغ کنید. خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید، سپس با یک قالب گرد 8 سانتیمتری، 24 برش از خمیر درآورید. داخل هر کدام دو قاشق چایخوری از مایه ماهی تن ریخته و دور خمیر را با آب مرطوب کنید. خمیر را بسته و لبه‌های آن را با چنگال فشار دهید تا به هم بچسبد.

4 - امپانداها را در یک سینی فر چیده و با قلم‌مو روی آن زرده تخم‌مرغ بمالید. سینی را 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان‌ها طلایی شوند.

نکات:

1 - به جای ماهی تن می‌توانید از مرغ یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.
۲ - در صورت تمایل آرد سفید را با آرد سبوس‌دار جایگزین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج