ساندویچ موتزارلا، به همین سادگی
اگر این اسنک لذیذ ایتالیایی را که بسیار آسان تهیه میشود، تنها یک بار امتحان کنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- نان تست: ۸ ورق
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پنیر موتزارلا: ۱۵۰ گرم، ورقهورقه
- گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد، حلقهحلقه
- ریحان: یک دسته کوچک
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - نانها را روی تخته کار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلممو، روغن زیتون بمالید.
2 - روی چهار ورقه نان، پنیر موتزارلا، گوجه و برگ ریحان قرار داده و کمی نمک و فلفل بپاشید.
3 - چهار نان باقیمانده را روی ساندویچها قرار داده و با دست، کمی فشار دهید تا نانها و مواد به هم بچسبند.
4 - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. در هر نوبت، 2 ساندویچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف را دو،سه دقیقه سرخ کنید تا ترد و برشته شود. همین کار را با دو ساندویچ دیگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو کنید.
نکته:
اگر به دنبال یک طعم جدید هستید، میتوانید گوجههای ورقه شده را یک ساعت در سرکه بالزامیک بخوابانید.
ارسال نظر