سوپ ویچیسو، سرد و گرم چشیده!
تنها چیزی که از این غذا فرانسوی است، نام آن است. یک سوپ خوشمزه و یکدست که از قاره آمریکا میآید و معمولا به صورت سرد سرو میشود
مواد لازم برای ۴ نفر:
- کره: 30 گرم
- تره فرنگی متوسط: 3 عدد، ساطوری
- سیب زمینی متوسط: 2 عدد، خردشده
- کرفس: یک ساقه، خرد شده
- آب مرغ: یک لیتر
- خامه سفت: 150 میلیلیتر
- سبزی معطر ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش تهيه:
۱ - کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تره فرنگی را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
۲ - سیبزمینی، کرفس و آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. پس از این که سوپ به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته، ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
۳ - قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سوپ سرد شود، سپس به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی سوپ را یکدست کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. خامه را اضافه کرده و سوپ را با سبزیجات معطر ساطوری سرو کنید.
ارسال نظر