تارتلت سیب سوئدی؛ ترکیبی دیگر از سیب و دارچین
تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
وبسایت شور و شیرین: تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
مواد لازم برای تهیه پوره سیب:
طرز تهیه:
۱. آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره، پودر قند و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
۲. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایرههائی از آن ببرید و داخل قالبها پهن كنید.
۳. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالبها بریزید. سپس روی آنها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالبها را در سینی بچینید و به مدت ۳۰ - ۳۵ دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلتها بپزند و طلائی رنگ شوند.
۴. بعد صبر كنید تا تارتلتها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آنها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه پوره سیب:
سیبها را خرد كنید و با ۲ تا ۳ قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.
- آرد 130 گرم
- بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
- كره 60 گرم
- پودر قند 60 گرم
- تخممرغ 1 عدد
- پوره سیب یك و یكدوم پیمانه
- بادام برشته و خردكرده 3 قاشق سوپخوری
- پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب:
- سیب پوست گرفته ۶۵۰ گرم
- آب ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پودر شكر ۳ قاشق سوپخوری
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره، پودر قند و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
۲. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایرههائی از آن ببرید و داخل قالبها پهن كنید.
۳. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالبها بریزید. سپس روی آنها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالبها را در سینی بچینید و به مدت ۳۰ - ۳۵ دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلتها بپزند و طلائی رنگ شوند.
۴. بعد صبر كنید تا تارتلتها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آنها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه پوره سیب:
سیبها را خرد كنید و با ۲ تا ۳ قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.
پ
ارسال نظر