اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!
اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد.
مواد لازم:
- ۳ عدد سیب
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- نصف پیمانه بادام
- یک بسته خمیر شیرینی آماده
- خامه و آب برای بستن خمیر
- ۱ عدد تخم مرغ
مخلوط پودینگ وانیل
- ۱ بسته پودینگ وانیل
- ۱٫۵ پیمانه شیر کامل
برای تزئین
- پودر قند
طرز تهیه:
2- قالب مافین را با روغن چرب کنید.
۴- سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
7- روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
۹- رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10- بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
۱۱- همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12- پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
۱۳- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
۱۵- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
17- برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
ارسال نظر