طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر
چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پارمسان یکی از خوشمزه ترین پاستاها محسوب می گردد. حالا با توجه به محبوبیت این غذا، یک روش پخت جدید از آن را آموزش داده ایم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده می شود و طعمی لذیذتر به آن بخشیده است.
مواد لازم:
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۳ عدد سینه مرغ نگینی خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- ۴ حبه سیر ریز شده
- ۲٫۵ پیمانه آب مرغ
- ۲٫۵ پیمانه خامه چرب
- ۴۵۰ گرم پنه خام
- ۲ پیمانه پنیر پارمسان
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
۱. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ، خامه و پاستا را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
۳. سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
4. شعله را خاموش کرده و ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان بریزید و هم بزنید.
۵. نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان را بریزید.
6. پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
ارسال نظر