طرز تهیه شیرینی دورنگ برای تغذیه دانش آموزان
مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه ی تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستند به همین منظور آموزشی را برای رفع این مشکل برای شما عزیزان قرار دادیم.
- آرد (300) گرم
- نشاسته (120) گرم
- شکر (150) گرم
- شیر (70) شیر میلی لیتر
- کره (130) گرم
- زرده تخم مرغ (1) عدد
- اسانس وانیل (1) قاشق چایخوری
- نمک (1/3) قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر (1/2) قاشق چایخوری
- پودر کاکائو (10) گرم
- چیپس شکلات (20) گرم
ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر، شیر، اسانس وانیل و زرده تخم مرغ درون یک ظرف گود میریزیم.
با همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
سپس آرد، بیکینگ پودر، نشاسته، نمک را دو مرتبه الک میکنیم.
مخلوط شیر و شکر را به آرد اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا فرم بگیرد.
۱/۴ از خمیر را جدا میکنیم . سپس پهن میکنیم و در وسط آن پودرکاکائو و چیپس شکلات که به صورت بن ماری آب کرده ایم مخلوط میکنیم تا کاملا خمیر کاملا یک رنگ شود.
سپس خمیر هارا به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه با پلاستیک می پوشانیم و درون یخچال میگذاریم.
سپس خمیر هارا از یخچال خارج میکنیم و به کمک وردنه صاف میکنیم و بعد به یک مستطیل بلند تبدیل میکنیم.
خمیر دوم را مانند خمیر اول به کمک وردنه ابتدا پهن میکنیم و سپس به صورت یک رول در می آوریم و در وسط خمیر اول میگذاریم.
سپس لبه های خمیر را بر روی هم قرار می دهیم.
خمیر را به خوبی بهم می چسبانیم و برعکس میکنیم.
به کمک چاقو خمیر را به اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم.
پشت چنگال را بر روی خمیر کمی فشار می دهیم تا ایجاد رد کند
سینی فر را چرب میکنیم ویا با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.
سپس شیرینی هارا از فر خارج میکنیم و می گذاریم تا خنک شود.
نظر کاربران
دستور کیک دو رنگ عالیه
آمادش هم هس
عالیه