سوپِ جدید قارچ و مارچوبه
در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جدید به همراه مارچوبه را به شما آموزش می دهیم که امیدواریم مورد استقبال تان قرار بگیرد.
وبسایت آشپزخانه کوچک من: در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جدید به همراه مارچوبه را به شما آموزش می دهیم که امیدواریم مورد استقبال تان قرار بگیرد.
مواد لازم:
- قارچ: ۲۵۰ گرم
- مارچوبه: ۲۵۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- پیاز: خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- نمک وفلفل سیاه
- خامه : ۱/۳ پیمانه
- اب مارچوبه : ۴ پیمانه
- ارد: ۳ قاشق چای خوری
- روغن یا روغن زیتون
۱. قارچ رو خرد کنید . مارچوبه ها رو اندازه های یک سانتی خرد کنید .
۲. در دستور اصلی از اب مرغ برای پخت استفاده میشه که چون من و خانوادم گیاه خوار هستیم اب مارچوبه استفاده کردیم .
به این صورت که:
3. قسمت انتهای مارچوبه ها که سفت هست رو جدا کنید بریزید داخل یک قابلمه دیگه و با اب بپزید تا مزه و ابشون جدا بشه بعد اب رو از صافی جدا کنید بزارید کنار.
4. روغن رو بزارید داغ بشه بهش پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه بعد قارچ و سیر رو اضافه کنید بهش نمک و فلفل سیاه بزنید. با حرارت بالا قارچها رو تفت بدید تا اب نندازن بعد که حجمشون کم شد و مارچوبه ها رو اضافه و یک دقیقه دیگه تفت بدید و اب مارچوبه رو اضافه کنید. بزارید تا مارچوبه ها خوب بپزن بعد از پخت خامه رو اضافه و از روی حرارت بردارید.
پ
ارسال نظر