این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است.
وبسایت روزیاتو: این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ماشروم برگر:
۱ ورقه پنیر موزارلا
۱ ورقه پنیر چدار
۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
۱ عدد تخم مرغ هم زده
نصف پیمانه آرد
روغن سرخ کردنی
مواد لازم برای سس:
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ قاشق غذاخوری کچاپ
۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند
مواد لازم برای تزئین:
کاهو
گوجه فرنگی، حلقه ای
پیاز، حلقه ای
خیارشور
نان همبرگر
طرز تهیه:
۱- درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
۲- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
۴- قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
۵- در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
6- درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
۷- در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
8- برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
۹- سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
یعنی گفتن قارچ اینقدر سخته که میگید ماشروم؟
چه اصراری دارید به قارچ بگید ماشروم؟ به سیب زمینی بگید پوتیتو؟ #فارگلیسی