طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا
سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است .
- کره : 25 گرم
- پیازچه , خرد شده : 3 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
- سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
- عصاره مرغ : 2 پیمانه
- نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
- سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
- فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
- پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم
طرز تهیه
1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید .
2. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .
3. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود 2 ساعت به آرامی بجوشد .
4. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .
5. سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :
در صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت 5 تا 8 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان 30 الی 1 ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .
نظر کاربران
لوبياش كجا بود ؟!