۴۰۴۴۶
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

جمع سبز سبزیجات

گرمولاتای گوساله، خورشتی برای میلانی ها

یک دستور غذایی معروف میلانی که معمولا از رنده پوست لیمو‌، سیر و جعفری در آن استفاده می‌شود. درون این سس یا خورشت، تکه ای گوشت که در کنار سبزیجات پخته می شود سرو می شود. گاهی گرمولاتا خود بخشی از سسی است که گوشت در آن پخته و گاه جداگانه سرو می شود.

گرمولاتای گوساله، خورشتی برای میلانی ها

مج له ایده آل :

نسخه فرنگی

گرمولاتای گوساله، خورشتی برای میلانی ها

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • روغن زیتون بکر: به میزان لازم
  • ماهیچه ساق گوساله: 2عدد،هرکدام 450 گرم
  • هویج: یک عدد، خرد کرده
  • کرفس: 2ساقه ،خرد شده
  • زنجبیل تازه: 2قاشق مرباخوری،رنده شده
  • سیر: 2حبه،خرد شده
  • پیاز ترشی: 200 گرم، پوست کنده
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • آب یک پرتقال
  • سرکه: یک سوم پیمانه
  • آب مرغ: 3پیمانه

مواد لازم برای سس گرمولاتا:

  • رنده پوست یک پرتقال
  • جعفری ساطوری: ۳قاشق غذاخوری
  • سیر:یک حبه،رنده شده
  • روغن زیتون : ۲قاشق غذاخوری

مواد لازم برای پوره سیب زمینی شیرین

  • سیب زمینی شیرین: 750 گرم،پوست کنده و خرد شده
  • روغن زیتون: به میزان لازم

سرخ كردن گوشت:

موقع سرخ كردن گوشت بايد صداي جلز و ولز بشنويد.

اگر اين صدا نيامد گوشت را خارج كرده و روغن را دوباره داغ كنيد، سپس گوشت را دوباره اضافه كنيد.

گوردون رمزی توصیه کرده که از گوشت ماهیچه در آن استفاده کنید .

یک دستور غذایی معروف میلانی که معمولا از رنده پوست لیمو ‌ ، سیر و جعفری در آن استفاده می ‌ شود .

درون این سس یا خورش، تکه ای گوشت که در کنار سبزیجات پخته می شود سرو می شود .

گاهی گرمولاتا خود بخشی از سسی است که گوشت در آن پخته و گاه جداگانه سرو می شود .

این گوشت می تواند گوسفند، گوساله یا طیور - خصوصا گوشت شکار که پرخون است و طعم و عطر تندتری به گوشت کشتارگاه دارد - یا حتی مواد دریایی مانند ماهی و میگو باشد .

این غذا که به خودی خود با ذائقه ایرانی چندان بیگانه نیست، توسط آشپز ستاره انگلیسی، گوردون رمزی نوشته و طبخ شده است .

روش تهیه :

1 - یک تابه ترجیحا چدنی را با 4، 3 قاشق غذاخوری روغن روی شعله زیاد داغ کرده و تکه های گوشت را به نوبت در آن سرخ کنید.

هر طرف را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

2 - یکی، 2 قاشق دیگر روغن به تابه اضافه کرده و هویج،کرفس،سیر، زنجبیل و پیاز ترشی ها را 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرند.

رب گوجه را اضافه کرده و یکی، 2 دقیقه تفت دهید.گوشت ها را به تابه برگردانده و سرکه و آب پرتقال را روی آن بریزید.

شعله را کم کرده و آن را تا زمانی که غلیظ شود بپزید.گهگاه هم بزنید تا ته نگیرد.

3 - آب مرغ را اضافه کرده و پس از به جوش آمدن با شعله کم و در بسته یک ساعت آن رابپزید.

در قابلمه را باز گذاشته و 30 دقیقه دیگر گوشت را بپزید.نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

4 - در همین هنگام، سیب زمینی های شیرین را 15 دقیقه در آب جوشانده، سپس آبکش کرده و 15 دقیقه آن را بخارپز کنید.

آنها را با کمی روغن زیتون پوره کرده و نمک وفلفل بپاشید.

5 - برای تهیه گرمولاتا،رنده پوست لیمو، جعفری،سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید.

6 - گرمولاتا را روی گوشت ریخته و با پوره سیب زمینی شیرین سرو کنید.

نکات :

  1. سیب زمینی شیرین خیلی مواقع از بازار بهجت ‌ آباد قابل تهیه است .
  2. گاهی در این سس از نعناع به جای جعفری استفاده می شود .
  3. بهتر است گوشت را در مخلوطی از روغن و کره حیوانی سرخ کنید .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج