۴۰۴۴۱
۵۰۲۱
۵۰۲۱
پ

استیك بره با نان سرخ شده

استیك بره از قسمت بالایی ران به دست می‌آید. تكه استخوان میان آن طعم خیلی خوبی به غذا می‌دهد. در آشپزی ایرانی معمولا ران را به شكل متفاوتی خرد می‌كنند. در این دستور تهیه گوردن رمزی از حداقل مواد به بهترین وجه استفاده كرده است، اما شاید خیلی موافق طبع ایرانی نباشد و مواد عجیب و غریب و به زبان ساده‌تر ضدحال در آن پیدا ‌شود

استیك بره با نان سرخ شده

مج له ایده آل :

استیك بره با نان سرخ شده

مواد لازم برای ۲ نفر :

  1. استیك ران گوسفند: 2 تكه هر یك 150 تا 200 گرم
  2. روغن زیتون بكر: به میزان لازم
  3. سیر: 2 حبه، با پوست
  4. نان سفید كرانچی: 200 گرم، خرد كرده
  5. شیر: 5 قاشق غذاخوری
  6. نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم برای سس آنچوی:

  1. كنسرو ماهی آنچوی: 25 گرم
  2. كاپاریس: یك قاشق غذاخوری
  3. خردل دیجون: یك و نیم قاشق چای ‌ خوری
  4. سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری
  5. جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

استیك بره از قسمت بالایی ران به دست می ‌ آید .

تكه استخوان میان آن طعم خیلی خوبی به غذا می ‌ دهد .

در آشپزی ایرانی معمولا ران را به شكل متفاوتی خرد می ‌ كنند .

در این دستور تهیه گوردن رمزی از حداقل مواد به بهترین وجه استفاده كرده است، اما شاید خیلی موافق طبع ایرانی نباشد و مواد عجیب و غریب و به زبان ساده ‌ تر ضدحال در آن پیدا ‌ شود .

روش تهیه:

1 - در هر طرف استیك برش ‌ های كوچكی ایجاد كنید تا كناره ‌ های گوشت هنگام سرخ كردن برنگشته و نسوزد.

كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید. بهتر است گوشت را مدتی قبل از یخچال درآورید تا در دمای محیط باشد.

2 - یك تابه را روی شعله زیاد داغ كرده و كمی روغن كف آن بریزید.

هنگامی كه روغن داغ شد سیر و گوشت را در آن بیندازید و هر طرف استیك ‌ ها را ۳ دقیقه سرخ كنید.

سیر را گاهی برگردانید تا نسوزد. گوشت را از تابه خارج كرده و كنار بگذارید تا استراحت كند.

آب گوشت در تابه را روی آن ریخته و سیر را كنارش قرار دهید.

۳ - در این هنگام تکه ‌ های نان را نمك و فلفل پاشیده و در شیر بخوابانید، سپس خارج كرده و كنار بگذارید.

۴ - سیر سرخ شده را از پوسته خارج كرده و با ماهی و كاپاریس در هاون له كنید تا یكدست شود.

خردل، سركه و كمی روغن اضافه كنید تا به صورت سس درآید. جعفری را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

۵ - دو،سه قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كنید.

شیر نان را گرفته و نان ‌ ها را 4-5 دقیقه در روغن سرخ كنید.

گاهی آنها را پشت و رو كنید تا برشته شود. گوشت را با نان و سس آنچوی سرو كنید.

گوردن رمزی پیشنهاد می ‌ كند از سالاد سبز یا خوراك لوبیا در كنار آن استفاده كنید .

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج