طرز تهیه سالاد طالبی و کیوی
یک سالاد میوه نیرو بخش که معمولا بعد از یک وعده غذای سنگین سرو می شود. استفاده از گرمک به جای طالبی نیز در این سالاد طالبی و کیوی می تواند دلچسب باشد.
مواد لازم:
- طالبی کوچک : 1/2
- کیوی : 2 عدد
- انگور سفید بی دانه : 125 گرم
- پاپایا , دو نیم شده : 1 عدد
- آب پرتقال : 3 قاشق غذاخوری
- نعناع خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- برگ ریز نعناع ترش جهت تزیین : مقداری
- انگور ترش فرنگی جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
۱. تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید , آن را به ۴ قسمت تقسیم نمایید . هر برش را پوست نموده و به شکل مکعبی خرد نمایید و داخل یک کاسه بریزید.
۲. کیوی را پوست نمایید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید . سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه نمایید.
۳. هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست نموده , گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد نمایید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.
۴. آب پرتقال را با نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روی میوه ها بریزید . بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند . در این فاصله , چندبار آن را هم بزنید.
۵. تکه های میوه را با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم نمایید و آب میوه سالاد را مانند سس , روی آن ها بریزید . سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف را تزیین نمایید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد طالبی و کیوی:
بادرنجبویه از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند . گیاهانی با برگ های سوزنی کرک دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند . از گیاه شاهپسند هم می توان به جای آن استفاده نمود . این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه طعم لیمو دارد .
ارسال نظر