سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی
این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
وبسایت آشپزباشی: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
مواد لازم:
- پیاز قرمز ۱عدد
- شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۴ حبه
- سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- سس خردل ۱ قاشق چای خوری
- عسل ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- شاهی ۱۰۰ گرم
- کاهو ۱ عدد
- سیب ۱ عدد
- کرفس ۳ شاخه
- تربچه ۸ عدد
- کالباس ۸ ورقه
- پنیر چدار ۱۰۰ گرم
- پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
۱. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
۳. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:
۱. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
2. برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
۳. وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
4. کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
۵. کالباس را خرد کنید.
6. پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.
پ
ارسال نظر