این کیک مثلِ پنبه می ماند
بعضی کیک ها واقعا مثل پنبه می مانند، در این مطلب طرز تهیه کیکِ پنبه ای را به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
وبسایت شبره: بعضی کیک ها واقعا مثل پنبه می مانند، در این مطلب طرز تهیه کیکِ پنبه ای را به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
- شکر سفید ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- ماست کم چرب ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱ -ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود.
۲ -سپس روغن را اضافه کرده و باهمزن زده و حالا ماست را اضافه کرده هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
۳ -بعد در قالب چرب شده بریزید.
۴ -و در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بسته به نوع فر بپزید.
نکته:
۱ - فر را ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید.
۲ -این کیک همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و میتونید این کیکو ۲ یا ۳ برابر کنید.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت
پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب
ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان
نظر کاربران
من عاشق این کیک هستم،سالهادنبال دستورپختش بودم،امروزبااین دستوردرست کردم کیک بسیارعالی شدولی پنبه ای نشدبلکه اسفنجی شد،نمیدونم چرا؟!
بجای جوش شیرین چی میشه جایگزین کرد اخه میگن جوش شیرین خوب نیست .
سلام لطفامی شه بگی چطوری درست کردوتوچه قالبی ریختی چون برای من همش سررفت وسوخت ..ممنون میشم اگرراهنمایم کنید