طرز تهیه چیز کیک بدون نیاز به فر
چیز کیک با اینکه خیلی سنگین و پر کالری است، اما دل کندن از آن واقعا کار سختی است. در این مطلب طرز تهیه نوعی چیز کیک را به شما آموزش می دهیم که نیازی به فر ندارد.
- بیسکویت ساده 18 عدد
- کره (بدون نمک، آب شده) 11 قاشق سوپخوری
- شکر 2 قاشق سوپخوری
- پنیر خامه ای (در دمای اتاق) 480 گرم
- شیر (غلیظ شده شیرین) 450 گرم
- آب لیمو (تازه) 1/4 فنجان
- پوست لیمو ترش 1 و نیم قاشق چایخوری
- عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری
- دانه انار (برای تزئین) 1/3 فنجان
مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع ۶ سانتی متری) یک قالب فنری ۲۲ سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۳ ساعت و نیم تا ۴ ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.
ارسال نظر