ترکیب این سه با هم غوغا می کند!
تست فرانسوی به خودی خود دسری فوق العاده خوشمزه است. اما به همراه نوتلای خانگی و دست ساز و تزئین توت فرنگی عالی می شود.
- نان تست ۲ عدد
- کره کمی برای سرخ کردن
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱۰۰ میلی لیتر
- شکر ۱ قاشق
- نوتلا ۶ قاشق
- توت فرنگی مقداری برای تزئین
- پودر قند برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
1. توت فرنگی ها را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید. سپس به قطعات باریک برش بزنید و کنار بگذارید.
2.تخم مرغ، شیر و شکر را در کاسهای بریزید و با چنگال هم بزنید. در صورت تمایل می توانید کمی پودر دارچین نیز به مواد اضافه کنید.
۳. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره در آن بریزید. نان های تست را در مایه تخم مرغی فرو ببرید و برگردانید تا هردو طرف به مایه آغشته شود. سپس نان ها را بلافاصله داخل ماهیتابه قرار دهید. هر طرف نان را حدود ۲ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.
4. زمانیکه هر دو طرف طلایی شد نان های تست را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقابی قرار دهید. نوتلا را روی فرنچ تست داغ بمالید. توت فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و با کمی پودر قند تست خود را تزئین کنید.
ارسال نظر