سیب زمینی و سالاد رنگارنگِ تربچه
سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
مواد لازم:
- سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
- خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
- نمک : 2 قاشق چای خوری
- تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
- خردل : 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
- مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1 . سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2 . در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .
3 . خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .
4 . در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
ارسال نظر