طرز تهیه «آش آبغوره» برای تُرش پسندان
اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.
- لوبیاقرمز یا سفید 1 پیمانه
- برنج 2 پیمانه
- پیاز خردكرده 2 عدد متوسط
- روغن به میزان لازم
- نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
- نعنای خشك 2 قاشق سوپخوری
- آب گوشت 2 لیتر
- سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
- غوره نیم كیلو (یا آبغوره یكدوم پیمانه)
۲- آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
۳- زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه كنید.
۴- حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد.
۵- سپس آب گوشت را اضافه كنید و همین كه جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
۶- در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمك بریزید و بگذارید آش كاملاً جا بیفتد.
۷- اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با نعناداغ تزئین كنید.
نظر کاربران
عالیه ممنون