طرز تهیه نان مغزدار
در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.
- مایهخمیر یك قاشق سوپخوری
- آب یكچهارم پیمانه
- شكر یك قاشق چایخوری
- روغن مایع یكدوم پیمانه
- ماست پرچرب یك پیمانه
- زنجفیل یا هل یك قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم میانی:
- كره ۵۰ گرم
- آرد ۳ قاشق سوپخوری
- زعفران حلكرده ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی رویهی نان:
- زردهی تخم مرغ یك عدد
- روغن مایع یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. مایهخمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
2. بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
3. بعد آرد را بهتدریج بیفزائید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد.
4. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
5. بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایهی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.
6. آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.
7. سپس با زردهی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
نظر کاربران
سلام ،مایه خمیر باد نیستم چطوریه؟