سالاد مرغ سوولاکی
سالاد و ساندویچ در یک جا جمع شده اند!
تمام عناصر موجود در یک سالاد یونانی و ساندویچ مرغ سوولاکی را در یک بشقاب جمع کرده ایم. حتی در این دستور غذایی فوق العاده خوش طعم می توانید به جای مرغ از گوشت گوساله نیز استفاده کنید.
مواد لازم
- دو قاشق چای خوری سیر خرد شده
- یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون خالص
- یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 450 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
- سه فنجان خیار پوست کنده که به صورت مکعبی برش داده شده باشد (حدود سه عدد خیار)
- یک دوم فنجان برش های عمودی پیاز
- یک دوم فنجان پنیر فتا خرد شده
- دو قاشق غذا خوری زیتون خرد شده
- دو عدد گوجه فرنگی رسیده، هسته های گوجه فرنگی ها گرفته شده باشد و برش های دو و نیم سانتی خورده باشد.
- یک دوم فنجان ماست بدون چربی ساده
- یک چهارم فنجان خیار پوست کنده و رنده شده
- یک قاشق چای خوری سرکه سفید
- یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر
- یک چهارم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
روش پخت
1. گریل فر یا ماکروفر را گرم کنید.
2. یک قاشق چای خوری سیر را درون یک کیسه پلاستیکی زیپ شو بزرگ با 6 مورد بعد از آن در لیست مواد لازم گفته شده ترکیب کنید (از یک قاشق چای خوری سیر تا سینه مرغ). در کیسه پلاستیکی را ببندید و تکان دهید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند. مرغ را از کیسه خارج کنید و آن را از هر طرف به مدت پنج دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود گریل کنید. مرغ ها را به قطعات دو و نیم سانتی تبدیل کنید.
3. مرغ، خیارهایی که مکعبی برش دادید و چهار مورد بعدی از لیست (خیار های مکعبی تا گوجه فرنگی) را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. ماست را با باقی موادی که در لیست آمده در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. ترکیب را روی میکس مرغ بریزید: خوب تکان دهید تا مواد همگی آغشته شوند.
ارسال نظر