طرز تهیه ترافل شکلات بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن ها را به شکل های مختلف آماده کنید، مثلا به جای پودر کاکائو آن ها را در کنجد، آجیل و یا بیسکویت خرد شده بغلتانید.
وبسایت آشپزباشی: طرز تهیه ترافل شکلات بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن ها را به شکل های مختلف آماده کنید، مثلا به جای پودر کاکائو آن ها را در کنجد، آجیل و یا بیسکویت خرد شده بغلتانید.
مواد لازم:
خامه ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. خامه را به همراه وانیل در قابلمه ی کوچکی بریزید و بجوشانید.
2. شکلات را در در کاسه ای بریزید و خامه ی داغ را روی آن بریزید. آن ها را هم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و با خامه ترکیب شود. ترکیب شکلات را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
۳. وقتی شکلات سفت شد، آن را به شکل گلوله های کوچک در آورید (با قاشق مقداری از ترکیب شکلات را بردارید و آن را بین دو دست گرد کنید).
4. گلوله های شکلات را در پودر کاکائو بغلتانید.
۵. در صورت تمایل می توانید آن ها را دوباره در یخچال قرار دهید و در شکلات سفید آب شده بزنید.
نکات:
۱. از شکلات ۶۶% تا ۷۰% استفاده کنید. شکلات را خرد کنید.
2. ترکیب شکلات باید مدتی در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود.
۳. با این میزان مواد ۱۲ عدد ترافل خواهید داشت.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر