خستگی را با چای هندی از تن به در کنید
این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک سرو کنید تا طعم آن کاملا احساس شود.
- چای کیسهای 4 عدد
- چوب دارچین 2 عدد
- میخک 4 عدد
- پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- شیر 2 و 1/2 فنجان
- جوز هندی رنده شده 1 عدد
- عسل یا شیره افرا ( اختیاری)
طرز تهیه:
2. به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12-15 دقیقه حرارت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود و چای دم شود.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل قوری یا مستقیما داخل استکان بریزید. بدلخواه می توانید با کمی عسل یا شیره افرا چای خود را شیرین کنید.
ارسال نظر