۳۹۱۷۱۱
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

خستگی را با چای هندی از تن به در کنید

این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک سرو کنید تا طعم آن کاملا احساس شود.

وب‌سایت ایران کوک: این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک سرو کنید تا طعم آن کاملا احساس شود.
مواد لازم:

  • چای کیسه‌ای 4 عدد
  • چوب دارچین 2 عدد
  • میخک 4 عدد
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر 2 و 1/2 فنجان
  • جوز هندی رنده شده 1 عدد
  • عسل یا شیره افرا ( اختیاری)

طرز تهیه چای هندی

طرز تهیه:
۱. چای کیسه‌ای، دارچی، میخک ، زنجبیل و شیر را در ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک بریزید. ۲/۳ از جوز هندی را رنده کنید و بهمراه ۱/۵ فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

2. به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12-15 دقیقه حرارت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود و چای دم شود.

3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل قوری یا مستقیما داخل استکان بریزید. بدلخواه می توانید با کمی عسل یا شیره افرا چای خود را شیرین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج