مافین موز و شکلات، با یک فنجان قهوه
مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.
- موز ۳ عدد
- روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲۲۵ گرم
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
۱. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.
2. موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.
۳. آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
4. خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.
۵. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.
1. از موز رسیده استفاده کنید. موز ها را با چنگال و یا با همزن له کنید.
۲. پودر کاکائو را قبل از استفاده الک کنید.
۳. به ۲۲۵ گرم، معادل یک و نیم پیمانه آرد نیاز دارید.
ارسال نظر