ناهار سوخاری: فریتر ذرت
فریتر (Fritters) نام دستهای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه میشود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.
وبسایت ایران کوک: فریتر (Fritters) نام دستهای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه میشود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.
- روغن برای سرخ کردن ۳ فنجان
- آرد همهمنظوره ۱ فنجان پر
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱/۲ فنجان
- روغن شورتنینگ ۱ قاشق غذاخوری
- دانه ذرت (کنسرو یا تازه) ۳۰۰ گرم
![فریتر ذرت فریتر ذرت](https://static1.bartarinha.ir/servev2/jBjZjhiNDIzO/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
طرز تهیه:
۲. روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقهتان نوش جان کنید.
نکته: روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده میشود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
ارسال نظر