عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی
نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد، و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام, ایده آل است. پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد.
مواد لازم:
- کره جهت چرب نمودن : مقداری
- آرد سفید : 225 گرم
- نمک : 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
- پنیر قرمز لیستر , رنده شده : 125 گرم
- سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : 175 گرم
- آب : 200 میلی لیتر
- روغن : 1 قاشق غذاخوری
- پودر خردل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
2. آرد , نمک , پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .
3. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده , به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید .
4. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود .
5. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید .
6. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید , بر روی آن بپاشید .
7. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود . مغز پخت گردد .
8. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد , آن را به چهار قسمت خرد نمایید . هر چه تاز سرو شود بهتر است .
ارسال نظر