حتما عاشق این «کیک باقلوا» می شوید
باقلوا یکی از خوشمزه هایی است که همه عاشق اش هستند. در این مطلب کیک باقلوا را به شما آموزش می دهیم که حتما از آن استقبال می کنید.
- ۱۲۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱۵۰ گرم کره آب شده
- ۱۲۰ گرم بادام خرد شده
- 1/4 پیمانه گلاب
- ۱ ق چ بیکینگ پودر
- 1 ق چ پودر هل
- 1 پیمانه شکر
- 1/3 پیمانه آب
- 1/4 پیمانه گلاب
- 1 ق چ عسل
۲. اکنون مایه را در یک قالب یا ظرف مناسب به ابعاد ۲۰×۳۰ که از قبل چرب کرده اید بریزید و ظرف را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه حرارت را به ۱۷۰ درجه کاهش دهید و ۳۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا سطح مواد خوب طلایی شود.
3. قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب درآورید، شربت داغ را روی آن بریزید و کیک را به ابعاد مورد نظرتان برش دهید.
شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. حالا عسل را اضافه کنید تا شربت کف کند. در انتها گلاب را اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش شربت آماده است.
نظر کاربران
عالی بود