طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک
فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.
- 300 گرم گردو
- 2 ق س روغن مایع
- 1 عدد اردک کوچک درسته
- به میزان لازم شکر و نمک و فلفل
- به میزان لازم رب انار
- 1ق س رب گوجهفرنگی تفت داده شده
- به میزان لازم زردچوبه
2. حالا نمک، شکر، رب گوجهفرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.
۳. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
نظر کاربران
توپ بره توو شكم اوني كه با اردك ، ميخواد فسنجون بخوره