۳۹۰۰۸۲
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

فلافل مکزیکیِ پُرخاصیت را امتحان کنید

تنها تصوری که از فلافل داریم، همان فلافل جنوبیِ معروف و تند است. اما فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.

همشهری آنلاین: تنها تصوری که از فلافل داریم، همان فلافل جنوبیِ معروف و تند است. اما فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.

مواد لازم:

  • یک و ۱/۲ فنجان نخود پخته
  • ۱/۴ فنجان پیاز
  • ٢ فنجان بروکلى یا گل کلم
  • ١ عدد فلفل سبز تند
  • يك حبه سیر
  • ۱/۴ فنجان گشنیز خرد شده
  • ١ قاشق چای‌خورى زیره آسیاب شده
  • ۱/۲ قاشق چای‌خورى فلفل پاپریکا
  • ٢ قاشق غذاخورى آرد
  • نمک و فلفل
  • روغن

فلافل مکزیکیِ پُرخاصیت را امتحان کنید

طرز تهیه:

۱- گل کلم را در مخلوط کن ریخته سپس بقیه مواد بجز روغن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مایه فلافل را در کاسه‌اى ریخته و آن را مانند توپک‌هاى متوسط گرد کرده و روى سینى چیده و در یخچال به مدت يك ساعت قرار می‌دهیم.

۲- سپس روغن را داغ می‌کنیم و فلافل‌ها را در روغن سرخ کرده و روى دستمال گذاشته تا روغن اضافى آن خارج شود.

۳- با سس یا سالاد و یا نان دلخواه سرو می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج