فلافل مکزیکیِ پُرخاصیت را امتحان کنید
تنها تصوری که از فلافل داریم، همان فلافل جنوبیِ معروف و تند است. اما فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.
مواد لازم:
- یک و ۱/۲ فنجان نخود پخته
- ۱/۴ فنجان پیاز
- ٢ فنجان بروکلى یا گل کلم
- ١ عدد فلفل سبز تند
- يك حبه سیر
- ۱/۴ فنجان گشنیز خرد شده
- ١ قاشق چایخورى زیره آسیاب شده
- ۱/۲ قاشق چایخورى فلفل پاپریکا
- ٢ قاشق غذاخورى آرد
- نمک و فلفل
- روغن
طرز تهیه:
۱- گل کلم را در مخلوط کن ریخته سپس بقیه مواد بجز روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مایه فلافل را در کاسهاى ریخته و آن را مانند توپکهاى متوسط گرد کرده و روى سینى چیده و در یخچال به مدت يك ساعت قرار میدهیم.
۲- سپس روغن را داغ میکنیم و فلافلها را در روغن سرخ کرده و روى دستمال گذاشته تا روغن اضافى آن خارج شود.
۳- با سس یا سالاد و یا نان دلخواه سرو میکنیم.
ارسال نظر