آنچیلادای رژیمی؛ صبحانه لاغر کننده
آنچیلادای رژیمی یک نوع انچیلادای ساده و خوش طعم است برای طرفداران صبحانه های متفاوت که می خواهند لاغر شوند.
مواد لازم:
- یک چهارم فنجان پیاز خردشده
- یک چهارم فنجان فلفل سبز خردشده
- یک فنجان کنجاله سویا
- یک چهارم کنسرو قارچ خردشده (آب آن، کاملا گرفته شده باشد)
- یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
- نصف قاشق چای خوری ادویه تاکو
- نصف بسته شیرین کننده بدون کالری
- سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی
- چهار عدد نان تورتیلا (هر کدام به اندازه ۱۵ در ۱۵ سانتی متر)
طرز تهیه:
۱- فلفل دلمه ای و پیاز را در کاسه مخصوص ریخته و دو قاشق غذاخوری آب، اضافه کنید. در ظرف را ببندید و مدت چهار دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. سپس، آب اضافی سبزیجات را بگیرید و کنار بگذارید.
۲- کنجاله سویا و قارچ ها را هم در کاسه بریزید و مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت داده و بعد کنار بگذارید.
۳- در یک ظرف دیگر، سس گوجه فرنگی، رب، ادویه تاکو و شیرین کننده را با هم مخلوط کنید و مدت ۳۰ ثانیه (یا تا وقتی که کاملا گرم شود)، در مایکروفر حرارت دهید.
۴- یک چهارم فنجان از این سس را برای روی انچیلادا نگه دارید و باقی را با سبزیجات مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
۵- دو عدد دستمال حوله ای را مرطوب کنید، تورتیلاها را لای دستمال بپیچید و مدت ۱/۵ دقیقه در مایکروفر بگذارید.
۶- تورتیلاها را پهن کرده و موادی را که آماده کرده اید، روی آن ها بریزید.
۷- تورتیلاها را سفت بپیچید. باقی سس گوجه فرنگی را روی آن ها بریزید و مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا انچیلاداها گرم شوند.
ارسال نظر