پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!
این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.
و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: ۱/۴ پیمانه
- ارد: ۱/۴ پیمانه
- پودر شکر: ۱ قاشق غذا خوری
- نمک : نوک کارد ( یه ذرررررره) یه کوچلو
- روغن مایع: ۱ قاشق غذا خوری
- کره: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.
۲- یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم میزاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.
۳- از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت به مدت ۲۰ - ۲۵ دقیقه یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.
نظر کاربران
این که خاگینه نیست خاگینه با پیاز و ادویه درست میشه