عصرانه خوشمزه با «مافین سیب و آناناس»
مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- سیب پوستگرفته و خردكرده ۴۰۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- بیكینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- دارچین ۲ قاشق چایخوری
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
- شكر قهوهای ۱۲۵ گرم
- شیر ۳۵۰ میلیلیتر
- تخممرغ ۲ عدد
- وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
- كرهآبكرده و سردشده ۱۵۰ گرم
- گردوبرشته و خردكرده ۶۰ گرم
- آناناس خردكرده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- فر(تاون) را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب ۱۲ تائی مافین را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنك شود.
۲- سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الك كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن،حفرهای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخممرغها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.
۳- اكنون مایه فراهمكرده را درون حفره مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوطشدن هم بزنید.
۴- اینك مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
۵- سپس ۳۰ گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده مصرف است.
یادآوری:
۱- برای تهیه كرم گاناش، ۱۰۰ گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه ۲۰۰ گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.
۲- از هم زدن زیاد مایه مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفتشدن آن میشود.۴-اینك مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
ارسال نظر