«کاسرول برنج و گوشت» با سس سالسا میچسبه
کاسرول یا همان کاسترول، نوعی پیش غذای فرانسوی است که می توانید آن را برای صبحانه هم درست کنید. در این مطلب طرز تهیه کاسرول برنج و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۱ عدد پیاز خردشده
- ۲ ق س رب گوجهفرنگی
- ۴ پیمانه برنج پخته
- ۲ ق س آبلیمو
- ۲ /۱ پیمانه سس سالسا
- ۱ پیمانه پنیر پیتزا
- ۲ /۱ ق چ فلفل پاپریکا
- ۱ ق چ پودر آویشن
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
۲. وقتی گوشت کاملاً پخت، برنج و سس سالسارا اضافه کنید. حالا مواد را بهآرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم بریزید. فلفل پاپریکا ، پودر آویشن و آبلیمو را هم بریزید و هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. مخلوط را داخل ظرف موردنظرو پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خوراک آماده شود.
۴. بعد از زمان ذکرشده، ظرف را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن
سس سالسا را با ترکیب گوجه فرنگی رنده شده، زیره،فلفل قرمز،پونه خرد شده درست کنید.
ارسال نظر